Over ons

Over ons

Almijnkosten.nl is gevestigd in Amsterdam en is ontwikkeld door Marcel Noorden.

Marcel Noorden is als ondernemer en oprichter bekend van De Restaurantbon BV in 2002. Dit bedrijf heeft hij succesvol op de markt gezet en verkocht in 2008. Daarnaast is hij werkzaam als consultant bij de ING Bank. Als consultant is hij betrokken bij diverse projecten en betreffen zijn werkzaamheden met name financiele rapportages en het aansturen van diverse teams binnen de ING.

De trigger voor het ontwikkelen van almijnkosten.nl is het gebrek aan overzicht in uitgaves en kosten bij consumenten. Ook banken spelen tegenwoordig hierop in door hun cliënten de mogelijkheid te bieden uitgaves te alloceren aan afschrijvingen op hun rekening. Almijnkosten.nl gaat hierin echter verder door gebruikers de mogelijkheid te bieden ook contracten te kunnen uploaden die vervolgens direct kunnen worden ingezien. Daarnaast kun je op de site ook uitgaves toevoegen van meerdere banken en overige kostenposten incl. je dagelijkse- wekelijkse of maandelijkse boodschappen, kortom een totaaloplossing om overzicht in al je kosten te verkrijgen.

Een extra feature van de site is de mogelijkheid om een ander te machtigen op je profiel. Hierbij was de gedachte met name om nabestaanden te ontzorgen bij de administratieve rompslomp na het verlies van een dierbare. Met de machtiging op het profiel is er direct inzage in welke contracten opgezegd moeten worden of mogelijk overgeheveld naar een andere contractpartij.

Almijnkosten.nl biedt duidelijke grafieken en overzichtelijke rapportages waar je in 1 oogopslag je kosten in kaart brengt, incl. je geschatte uitgaves aan boodschappen. De grafieken tonen tevens aan hoe je je kosten kunt minderen door posten aan of uit te schakelen waardoor de grafieken en betreffende bedragen worden aangepast.